DEEL JE MENING EN/OF ERVARING

Hieronder kun je vertellen hoe je een training of coaching traject hebt ervaren bij TeamSkills. Klik op de knop en de veldjes openen zich. Ik stel het zeer op prijs!

Je kunt ook lezen wat anderen hebben geschreven in hun berichten.

Deel je mening en/of ervaring!

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht, maar je kunt als je wilt ook Anoniem bij de naam invullen.
25 berichten.
Ruud Ruud
Albert is een hele fijne coach. Hij weet mij om de juiste momenten weer op het goede spoor te zetten en te houden. Hierbij word ik ook wel met mezelf geconfronteerd. Best lastig maar wel verhelderend. Hij geeft mij vertrouwen en handvatten om positief te blijven in mijn post-covid traject. Daarnaast is het gewoon een blije vent om mee te praten.
Michael Michael
Albert heeft mijn team een goede spiegel voor gehouden, eentje die niet nodig was volgens de meeste bij de eerste sessie maar heel veel heeft los gemaakt en voor veel meer verbinding en vertrouwen heeft gezorgd binnen het team! Waar in het begin erg sceptisch over werd gedaan is langzaam omgevormd naar inzicht in jezelf en jou rol in het team, erg waardevolle instrumenten gekregen van Albert, bedankt daarvoor.
Ron Ron
In tegenstelling tot de naam Teamskills doet vermoeden is Albert een prima one on one coach. Door een informele en veilige omgeving te creëren ontstaat een goed sfeer om samen te werken aan het gestelde doel. Niet op routine maar flexibel en improviserend als het moment dit vraagt. Prikkelende vragen en opdrachten zetten je aan het denken. Bij ontwijkende antwoorden pakt Albert door. De inzichten die dit oplevert zijn verfrissend als confronterend. Het heeft mij zeker geholpen en beter gemaakt. Bedankt!
Cor Cor
Albert bedankt voor de fijne gesprekken en de nieuwe inzichten.
Mar Mar
Albert laat je in je coachingtraject nadenken over wie je bent en wat je wil. En vervolgens krijg je wat tools om ook te kunnen bereiken wat je wil, zowel in je werk als in je persoonlijke omgeving. Albert is beslist geen zachte heelmeester geweest voor mij, maar daar was ik ook niet naar opzoek. Veel geleerd!
Margrietha Margrietha
Wat een verademing om een coachingstraject te volgen. Het is hard werken, en je krijgt een spiegel voor, maar je krijgt zoveel inzicht in jezelf en in anderen. Je krijgt verschillende tools aangeraakt zodat je kunt kijken welke het beste past. Het fijnste is dat je er niet alleen voor staat en dat je door de enorme kennis en inzichten van Albert altijd een coach hebt die er voor jou is.
Theo de Vries Theo de Vries
Albert heeft een behoorlijke dosis empathie. Erg belangrijk, daardoor is hij in staat complexe vraagstukken van cliënten goed te door zien. Hij verstaat de kunst goed uit te leggen wat hij waarom wil doen. Niet onbelangrijk, dacht ik zo.
Lisa Lisa
De workshop over communicatievaardigheden en gesprekstechnieken van Albert was erg boeiend. Het was lekker interactief met veel voorbeelden uit de praktijk. Een leerzame en gezellige avond!
Albert heeft een inspirerende, leerzame en leuke scholing verzorgt voor ons bedrijf! Het ging over communicatieskills en omgaan met uitdagende klanten en patiënten. Super en een aanrader!
Floortje Floortje
Een duidelijke workshop! Albert heeft een leuke, met humor gevulde manier van presenteren. Ik heb veel duidelijke tips gekregen waar ik wat mee kan.
Mijn coachingtraject bij Teamskills was top. Ik heb er veel geleerd, goede gesprekken gehad en veel skills meegekregen om in praktijk te brengen. Zo heb ik meer balans gekregen in mijn leven!
Albert heeft mij onwijs op weg geholpen met zijn coaching traject. Na elke afspraak vertrok ik lichter en met nieuwe inzichten en handvaten om de dingen in de praktijk te ondervinden. Hij is enthousiast, inspirerend, efficiënt en gewoon een aardige vent.
Yvonne Yvonne
Vanmorgen een feedback sessie gehad met collega's van diverse afdelingen. Fijn om samen te kijken hoe we op een goede manier feedback kunnen geven en krijgen. Erg positief en ik heb er zin in om het te gaan toepassen!
Nicole Nicole
Ik heb een sessie bijgewoond en als zeer positief ervaren. Was van heel dichtbij al bekend hiermee maar was ook erg benieuwd hoe collega's hier op zouden reageren. Ik kijk uit naar de toekomst en hoe ik hier mee om zal gaan. Heel erg bedankt nogmaals.
kitty kitty
Feedback geven over een feedbackworkshop. Na een leuke en interessante middag zou dat nu prima moeten lukken. Albert is een enthousiaste trainers die op een inspirerende wijze de groep met collega's aan het denken en aan het doen zetten. Soms wat open deuren, soms een frisse blik. Af en toe wat humor en vooral met respect naar elkaar toe. Erg waardevol dus!
Marlon Marlon
Recent heb ik de feedback sessie gehad. Samen kijken hoe we op een goede manier feedback aan elkaar kunnen geven en hoe de feedback te ontvangen, vond ik erg positief. Albert, bedankt voor deze sessie.
Johan Johan
Zeer leerzame dag, goede uitleg. Best wel vermoeiend als je het niet gewend ben om stil te zitten. Oefeningen waren om over na te denken. Kortom al met al een geslaagd samenzijn.
Maarten Maarten
Een gezellige en zeer leerzame dag gehad. Er zijn nieuwe inzichten gegeven, en afspraken gemaakt hoe we met feedback om kunnen gaan. Al met al veel stof tot nadenken.
klaas klaas
Gisteren de training gehad van feedback ,heb hem al eens gedaan ,maar was leerzaam , je ziet toch weer dat het nut heeft , om een team te vormen , dank Albert .. vond het een lange dag .
Rob Rob
Veel geleerd over het geven van feedback geven. Blijkt dat commentaar geven niet altijd op de juiste manier gedaan werd door mij. Geeft je stof tot nadenken. Soms is tot 10 tellen heel verstandig. Vermoeiende dag voor iemand die gewend is te praten in plaats van te luisteren, maar veel opgestoken. Gezellige dag gehad en ook wat geleerd Albert...top gedaan!