DEEL JE MENING EN/OF ERVARING

Hieronder kun je vertellen hoe je een training of coaching traject hebt ervaren bij TeamSkills. Klik op de knop en de veldjes openen zich. Ik stel het zeer op prijs!

Je kunt ook lezen wat anderen hebben geschreven in hun berichten.

Deel je mening en/of ervaring!

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht, maar je kunt als je wilt ook Anoniem bij de naam invullen.
25 berichten.
Taco Taco
Vakman in hart en ziel die met niks minder dan een topresultaat genoegen neemt.
Tino Tino
Het was een intensieve echter een zeer geslaagde dag. Veel geleerd over de manier van feedback geven waarbij de ogen soms goed werden geopend. Daarnaast leuke maar leerzame oefeningen uitgevoerd waarbij we hetgeen we eerder uitgelegd kregen in de praktijk waar moesten maken. Dan merk je dat je het niet 1 2 3 door hebt, maar oefening baart kunst. Albert, dank voor deze intensieve, leuke en zeker leerzame dag.
Etienne Etienne
Een eye opener deze training. Je neemt je voor om niet in de bekende valkuilen te trappen en toch jawel... Je merkt wel dat het vertrouwen in het team toeneemt en dat is waarom je deze training volgt. Er zit een hoop ervaring in het team en toch heeft de training ervoor gezorgd dat we gaan nadenken om stappen te maken. Vlak Albert uiteraard niet uit. Kortom een leuke hands-on leerzame dag gehad.
Wouter Wouter
WoW, mijn ogen zijn geopend en de grijze massa is weer geprikkeld. Wat zijn we ook gewoonte dieren. Gaaf dat we tools aangereikt hebben gekregen om zaken nog beter, efficiƫnter en vooral veiliger te gaan doen. Stof tot nadenken, eerst even laten zakken en er dan mee aan de slag. Tijdens de erg interactieve training hebben we met leuke opdrachten gezien hoe we continue bepaalde aannames doen. Wat nou als we de waarheid eens gaan achterhalen. Het was een lange leerzame dag maar Albert zorgt wel dat je je koppie er bij houdt. Wat weet deze man veel en wat kan hij dat op een enthousiaste en eenvoudige manier overbrengen. Ik kan de trainingen feedback en CRM echt elk team aanraden, klein en groot.
Jessica Jessica
Op 4 februari heb ik met mijn collega's een training gehad over het goed geven en ontvangen van feedback en welke spelregels hiervoor nodig zijn. Het was een intensieve middag maar een leerzame, zo laten we OMA voortaan thuis en nemen we ANNA overal mee ;-). Bedankt voor de verhelderende inzichten.