TEAMLEIDER SUPPORT

Teams hebben leiders nodig. Goede leiders luisteren, faciliteren, inspireren en motiveren. Een goede set van soft-skills maken je tot een goede leider . Deze kun je ontwikkelen/aanscherpen met teamleider support. We gaan samen praktisch en resultaatgericht aan de slag. Geen onnodig lange trajecten, wel 'to the point'!

Ben jij een goede leider? Dat heb je jezelf vast wel eens afgevraagd. En…wat is het antwoord? Wat maakt een persoon tot een goede leider? Je bent zelf in je leven vast wel eens een goede leider tegengekomen. En wat maakte die persoon tot een goede leider?

Er is een grote kans dat je nu denkt aan zaken als was toegankelijk, had een luisterend oor, kon goed motiveren, had overtuigingskracht, was besluitvaardig, gaf coachend leiding, was integer en oprecht. Wellicht denk je vooral aan een andere kwaliteit. Hij of zij ging impopulaire maatregelen of conflicten niet uit de weg.

FUNDERING

Een deel van de bovenstaande eigenschappen zijn zogenaamde kernkwaliteiten die je al in je hebt. Die kernkwaliteiten zijn heel belangrijk. Ze zijn als het ware de fundering van jouw leiderschap. De andere vaardigheden kun je ontwikkelen. Die zijn nodig om jouw team effectief en resultaatgericht te leiden. Met Teamleider Support kun je gericht aan je leiderschap vaardigheden werken. Wil je meer weten? Maak dan een afspraak voor een kosteloos (online) gesprek via de knop hieronder.

Ik heb behoefte aan coaching vaardigheden.

Ik heb behoefte aan het ontwikkelen van mijn assertiviteit.

Ik heb behoefte aan gesprekstechnieken.

Ik zou graag een andere eigenschap verder ontwikkelen.