TEAMLID SUPPORT

Om als teamlid met plezier en inzet te werken is het belangrijk om goed in je vel te zitten. En als dat even niet zo is, over voldoende veerkracht te beschikken om met de uitdagingen om te gaan.

Om het team goed te laten presteren moeten de teamleden goed in hun vel zitten. Plezier in je werk, in het bezit zijn van de juiste skills en voldoende veerkracht, helpen om een volwaardig teamlid te zijn en te blijven.

Veel organisaties hebben steeds meer aandacht voor het welzijn van hun medewerkers. Dat is een belangrijke ontwikkeling. Een teamlid dat ondersteuning nodig heeft laat je niet in de kou staan. Met Teamlid Support kun je een teamlid laten begeleiden naar aanleiding van zijn of haar hulpvraag. Daarmee bied je het teamlid perspectief en verklein je het risico op onnodig verzuim.

Teamlid Support kun je vergelijken met het werken aan een project. Om een project te realiseren heb je gereedschap nodig en win je tips en adviezen in. Dat kan in een bouwmarkt waar je de juiste gereedschappen kan vinden en het bouwmateriaal. Ze kunnen je voorzien van tips en adviezen om je project succesvol te maken. Uiteindelijk moet je zelf aan de slag. Zo werkt het ook met Teamlid Support. We bespreken de hulpvraag (het project) en het teamlid krijgt 'gereedschap' aangereikt om met de hulpvraag aan de slag te gaan. Om dat ene doel te bereiken; optimale (arbeid)belastbaarheid.

OP MAAT

Teamlid Support is een interventie op maat. Teamleden kunnen Teamlid Support aanvragen voor diverse hulpvragen. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van hulpvragen waar Teamlid Support een waardevol antwoord op kan zijn. Wil je een hulpvraag aan Albert voorleggen? Maak dan een afspraak voor een kosteloos (online) gesprek via de knop hieronder.

Mijn teamlid heeft stress gerelateerde klachten.

Mijn teamlid heeft problemen in de privé sfeer.

Mijn teamlid heeft moeite met assertiviteit.

Mijn teamlid heeft moeite met thuis werken.